Dörnyei András

Cserépkályha készítő
+36-20-9-50-55-29

Cserépkályha árak

Átrakás 

Ilyenkor a kályha nagy részét lebontjuk, az elégett, tönkrement részek kidobásra kerülnek. A talapzattól kezdjük el felépíteni sorról sorra új agyaggal, samott-tal, cseréppel és téglával. Az egész kályhát tekintve a samott anyagok ára kb. 45-60.000 Ft körül alakul, ehhez jön még a további anyag szükséglet (cserép, agyag, homok, drót, üzemanyag, stb.) Munkadíjjal így kb. 130.000-160.000 Ft az átrakás becsült ára. Ez kismértékben függ a cserépkályha méretétől és állapotától, pontos ajánlatot csak és kizárólag felmérés után tudok adni. 

Új cserépkályha tervezése, kivitelezése

Ez egy kicsivel hosszabb folyamat. Legelőször az igényeket kell megbeszélni, ahol minden apróságra kitér az ember: fűtendő tér/terek, preferált sugárzási irány, színkombinációk, formavilág, ajtó, kémény/bekötés, talapzat, nyílászárók, stb. Ennek tükrében készítek egy látványtervet, illetve egy részletes árajánlatot, ami tartalmaz minden költséget, a szükséges anyagokat és mennyiségüket, egy becsült építési időt és a munkadíjat. Általában többszöri egyeztetés után sikerül megállapodni véglegesen mindennel kapcsolatban, majd következhet maga az építés. Az ár sok tényezőtől függ, természetesen ez valamivel drágább, mint egy átrakás.

Elbontás

Ehhez legalább egy személyes találkozó szükséges, az elbontandó kályha/kandalló felmérése után tudok  pontos ajánlatot adni.

Megfelelő felmérés és egyeztetés után, némi kompromisszum árán közel tökéletes kályhát építünk Önnek igényei szerint!